skip to Main Content
Hvordan  Kler  Kvinner  Seg  På  Rave?

Hvordan kler kvinner seg på rave?

For oss som elsker elektronisk musikk, er rave noe av det beste som finnes. Glowsticks, dansing halve natten, festglade mennesker og lyden av dundrende elektroniske rytmer. Det er ingen tvil om at rave er en fantastisk opplevelse. Men hva skal du ha på deg? Vi skal se nærmere på hva kvinner liker å kle seg i på rave.

Lyse klær som ikke er for varme

Når du skal på rave er det to ting du bør tenke på.

1. Det lønner seg med lyse klær, da UV-lysene i lokalet gir disse en kul, nærmest selvlysende effekt.

2. Det blir varmt i et rom fullt av mennesker som danser!

Et miniskjørt fra influenserfavoritten NA-KD er en bra sted å begynne. Hvis du vil gå for et mørkt skjørt, kan du velge en lys topp i stedet. Med et miniskjørt fra NA-KD, slipper du å bli varm og klam når du danser.

Tilbake til 90-tallet

Mote inspirert av 90-tallet er i vinden. Hvis du enda ikke har slengt deg på trenden, kan et rave være en perfekt anledning. Se for eksempel for deg følgende antrekk: Såkalt «tatoveringssmykke«, fargerike hårklyper, et miniskjørt NA-KD, en kul topp og noen lekre sko. Der har du en ypperlig kombinasjon, perfekt for fest og dans!

Skovalg

Tenk deg nøye om når det gjelder skotøy. Det er nok fristende å ta på et par høye hæler, men husk at du skal danse i mange timer. Hvis du er en person som er vant til å gå i høyhælte sko, og vet at du takler det bra, er det selvfølgelig ikke noe problem. Men for mange kan det være verdt å vurdere å bytte ut stiletthæler mot noe mer komfortabelt, som et par kule joggesko. Det er kjipt å måtte dra hjem tidlig på grunn av smerter i føttene.

Back To Top
Total