skip to Main Content
Calvin  Harris  –  En  Skotsk  DJ

Calvin Harris – en skotsk DJ

Noe som en skotsk DJ er vel ikke så vanlig å høre om, men Calvin Harris er en av dem som har nådd verdensmarkedet. Og det er ikke uten grunn denne lavmælte skotten har gjort det stort. Ikke bare skriver han egne låter og produserer plater, han samarbeider også med de aller største artistene med vanvittig suksess.

Calvin Harris har utgitt fem album, der det tredje albumet, 18 months, var det som fikk det hele til å ta av. Her samarbeider han med artister som Rihanna, Ne-yo, Tinie Tempah, Nicky Romero, Dizzie Rascal og Kelis. Låter som «Bounce», «Drinking from the Bottle» og «Lets Go» førte han helt opp på toppen av listene verden over.

Calvin Harris spiller elektronisk musikk og beveger seg inn i flere sjangre. Mange putter han rett inn i EDM båsen, mens andre mener han spiller en slags nu-disco eller elektropop. Det er helt sikkert uten tvil at han spiller fengende musikk for de store massene, da musikken passer i de fleste sammenhenger.

Ønsker man å se Calvin Harris live nå bør man finne fram lykkebuksene å dra til Las Vegas, der han spiller fast på Omnia Nightclub.

Back To Top
Total