skip to Main Content
Festivaler  I  Europa

Festivaler i Europa

Europa er kanskje det største markedet for elektronisk musikk, med innflytelse fra mange land hvor interessen er stor. Det er spesielt de siste 25 årene at store festivaler har samlet danseglade mennesker, og mange festivaler lever i beste velgående den dag i dag. Dette er noen av de mest berømte og råeste festivalene:

Sonar Festival i Barcelona

Denne festivalen bringer sammen det aller feteste innenfor elektronisk musikk hvert år. Siden 2007 har festivalen kombinert musikk, kreativitet og teknologi, og skapt en arena for eksperimentelle nyskapninger. Sonar Festival foregår i slutten av juni hvert år, og drar titusener av ivrige tilhengere hvert år.

Tomorrowland i Boom

Med lokalitet i byen Boom, denger Tomorrowland av gårde i juli hvert år, et drømmeland for fans av den elektroniske musikken. Belgia har i mange år vært banebrytende innenfor mange sjangre innenfor elektronisk dansbar musikk, med artister som blant annet 2 Unlimited og Aeroplane. Her samles de aller feteste DJene og gruppene for å skape en heidundrende fest for de oppmøtte tilskuerne.

Awakening i Spaarnwoude

Man kommer ikke unna å nevne den nederlandske festivalen Awakening. For på denne festivalen får man oppleve det meste av verdens beste elektronisk musikk hvert år. Amsterdam er vert for en helt vill festival med elektronisk musikk av beste kvalitet.

Back To Top
Total