skip to Main Content
Jobbe  I  Studio  Med  Smartløsninger

Jobbe i studio med smartløsninger

Er det ikke bedre å bare samle alt på et sted? Ved å koble futurehome til studioet, får du mindre ting å tenke på. Dette skjer med full tilgang til sensorer direkte i appen på smarttelefonen din. Det er snakk om markedets mest avanserte og funksjonsrike programvare her. Fra mobilen din kan du enkelt kommunisere med alle enheter i studioet eller i hjemmet ditt. Reduser også strømforbruket ditt med appens smarte analyser, for bedre innsikt.

Hva kan du styre med mobilen?

Denne enheten her gir deg muligheten til å styre temperaturen i studioet ditt via en app. Videre vil sensorer som målet strømforbruket vises i appen. Noen andre sensorer som måler fuktighet, lysstyrke, bevegelser og annet kunne vises på appen i tillegg. For at dette skal fungere må utstyret støttes av produktet og kunne kobles til. Det kan for eksempel være en slags multisensor, smartstikkontakt. smart lyspære og elektrisk termostat. Det er også mange som liker å styre stemningen når dem jobber i studioet. La oss si at du nylig har installert smartbelysning i studioet, og ønsker å kunne kontrollere alt på et sted. Via mobilen kan du justere hvilke lamper du vil ha på og hvilke lysstyrke det skal være på. Kanskje du føler for noe mer lunt og stemningsfullt på lange kvelder i musikkstudioet?

Mye teknisk utstyr å kontrollere strømforbruket for

Når du er en musiker som driver på med elektronisk musikk, så er det vanlig å ha masse utstyr som krever strømtilgang. Det kan være alt fra datamaskiner, monitorer, opptaksutstyr og gjerne et dusin med synthezisere. Fordelen med dette tilkobling av dette systemet er at du får hele oversikten over hvor mye strøm du bruker og ikke bruker på appen. Den grønne strømmen er jo tross alt den strømmen du ikke bruker. Innsikten og verktøyet i appen kan bidra med å få senket forbruket ditt. Hvert eneste kilowatt teller, og det er her det kan gjøres en forskjell. De teknologiske fordelene med systemet er at du kan handle strøm, da alt gjøres digitalt på en smart måte. Det gir deg lavere kostnader, samt at du sparer 20 prosent på strøm. Moderne utstyr krever smartere strøm. Det er greit å kunne spare når du driver på med det du liker best, å produsere musikk! Så dersom det er mulig å spare på forbruket, er det bare enda mer til overs for musikkproduksjon. Sist men ikke minst så er den grønne strømmet kommet fra strømprodusenter med vannkraft eller solceller som kilde til strøm. Du kan enkelt få en «grønnere» hverdag med dette nye systemet.

Back To Top
Total