skip to Main Content
Investering  I  Akustikk

Investering i akustikk

Det er flere trinn å vurdere før det er på tide med å klargjøre studioet for å gjøre opptak av din nye elektroniske musikk. Det holder nemlig ikke bare å ha masse dyrt utstyr, om du ikke har investert i akustikk. Heldigvis så er det mulig å ta opp opp lån uten sikkerhet for å få dekket disse utgiftene for et perfekt opptaksrom.

Hva er et lån uten sikkerhet?

Lurer du på hva det innebærer med et lån uten sikkerhet til investering av akustikk? Først av alt så betyr det at du kan ta opp lån uten å måtte stille med sikkerhet for et lånebeløp. Den kan tas opp som et rent lån, kredittkort eller avdragsordning. Vanlige bruksområder for dette er for eksempel uforutsette regninger, reparasjon av bil, nye hvitevarer, nye møbler, oppussing, ferie eller til refinansiering av eksisterende gjeld. Akustikk handler først og fremst om hvordan lyden oppfører seg i rommet. Lydmiljøet er viktig på jobb og hjemme. Det er mengden av absorpsjon som bestemmer lydnivået hvor du befinner deg, som derfor gjør det viktig å tenke på for utforming av et studio. Ting du må tenke på er for eksempel rom med harde flater, absorberende himlinger og åpne planløsninger. Ulike typer rom krever ulike typer med akustiske løsninger.

Hvordan fungerer det med lån til akustikk-ustyr?

Det å søke om lån uten sikkerhet kan gjøres på nett. Gjennom flere søknadsskjemaer finnes nødvendig informasjon på renter og størrelser på lån som tilbys. Noen banker vil fokusere på mindre summer, mens andre for hele spekteret. Først må du fylle inn navn, adresse, telefonnummer, e-post, ønsker lånebeløp, ønsket nedbetalingstid, boforhold, inntekt og gjeld. Etter at du har fullt ut dette, så er det bare til å sende inn søknaden din. Banken vil som regel gjøre et kredittsjekk av forrige års ligninger, kredittbyråer og om du har betalingsanmerkninger. Gjeldsregisteret blir sjekket, da dette er et krav fra myndighetene. Det resultater som du får av kredittvurderingen avgjører hvilket tilbud du kan få innvilget. Det betyr at i stedet for å få avslag, så kan du få et lavere lånebeløp.

Back To Top
Total