skip to Main Content
Populære  Artister  Innen  Elektronisk  Musikk

Populære artister innen elektronisk musikk

Har du fått sansen for elektronisk musikk? Da bør du, til å begynne med, inkludere disse tre artistene i spillelisten din:

1. DeadmaU5

Denne electronica-artisten er viden kjent for alltid å ha et enormt stort musehode fremst på scenen på alle konsertene hans. Dette i seg selv har utvilsomt gjort Joel Zimmermann, som er navnet hans, til et superikon. Artisten Joel Zimmerman som kommer opprinnelig fra Canada, slo raskt gjennom med flere stilarter inn electronica-musikken. Den første skiva ble sluppet allerede tilbake i 2005, og er i dag en høyt respektert musiker og låtskriver innen moderne elektronisk musikk. Han har et ry på seg for å være en kjempeegoist, noe som ofte må til for å skape en helt særegen og genial musikkstil som oser av selvtillit og særpreg.

2. Daft Punk

Anerkjente Daft Punk, en duo fra Frankrike, er en av de electronica-gruppene som har markert seg mest innen musikkstilen. De har høstet ufattelig mye berømmelse og har solgt et hav av plater. Duoen ble etablert tilbake på slutten av 90-tallet og med sine sci-fi-hjelmer la de house-bevegelsen for sine føtter. Innen rave, og på de største festivalene i verden, var de også stadig å se. Musikkvideoene deres handler utelukkende om animasjon. Hvis du har lyst å lage din egen elektroniske musikk, men mangler penger til det kan du raskt og enkelt søke om et forbrukslån nå og du kan realisere drømmen din.

3. The Prodigy

The Prodigy er en electronica-gruppe som mange fans ser på som de største innen elektronisk musikk, ever. Gruppen ble lansert i England på begynnelsen av 90-tallet, og har solgt mer enn utrolige 16 millioner skiver over hele verden. The Prodigy tok electronica-folket med storm på raves i begynnelsen av 90-tallet og har i dag etablert seg som en av de aller største innen sjangeren.

Back To Top
Total