skip to Main Content
Hjemmestudio?  Ikke  Gå  I  Rentefella!  Samle  Lånene  Dine!

Hjemmestudio? Ikke gå i rentefella! Samle lånene dine!

Skal man starte med å lage elektronisk musikk, trenger man i utgangspunktet ikke så mye utstyr. Alt starter med en relativt god datamaskin som kan kjøre store programmer som Ableton Live eller Logic Pro X. Men alle som har hatt en brennende interesse for noe, vet at det er gøy å skaffe mer utstyr til hobbyen sin. Og hvilken musikkelsker har vel ikke drømt om å ha sitt eget hjemmestudio til disposisjon?

Kanskje er du blant dem som virkelig har blitt bitt av basillen, og har tatt opp forbrukslån for å kjøpe ekstra utstyr? Det er tross alt masse spennende på markedet for musikkinteresserte. Ønsker man å avansere litt trenger man i hvert fall ting som for eksempel en synth eller midi-keyboard. En god mikrofon, lydkort og et pop-filter til vokalopptak kommer også godt med.

Det er lett å bli revet med nå som mange nettbutikker tilbyr nedbetalingsplaner og samarbeid med smålånsaktører. Det er forståelig! Klart man har lyst på det nye utstyret i dag! Er du en av dem som har benyttet sjansen og ser hvordan rentene hoper seg opp? Vær lur! Sjekk ut muligheten for å refinansiere. Bruker du Refinansiering24.no kan du samle smålånene dine i ett lån, og få mer tid og overskudd til å konsentrere deg om musikken. Det er tross alt det viktigste! Hvorfor betale inn en slant her og en slant der, måtte betale mange regninger og finne ut hva som lønner seg å bli ferdig med først, når du kan enkelt kan samle alt? Da får du bare én regning, bedre oversikt og lavere rente. Ganske fantastisk, eller hva? Refinansiering er altså et kjempesmart valg for deg med flere smålån.

Etter du har gjort dette, er det bare å lene seg tilbake i stolen. Lag noen fete beats og fine melodilinjer. Nå kan du fokusere fullt og helt på musikken din. Kos deg med det kule, nye utstyret ditt og ikke stress. Så lenge du betaler den månedlige regningen, trenger du ikke bekymre deg for noe som helst!

Back To Top
Total