skip to Main Content
Interiør  Til  Musikkstudio

Interiør til musikkstudio

Denne saken handler om hvordan selv amatører kan blir verdensstjerner med sin måte å lage musikk på. Vi snakker om elektronisk musikk og tanken er å være aktiv på nett for å få oppmerksomhet. Vi har sett det får, alt fra Justin Bieber til Matoma, alle har de vunnet fram med sin eksepsjonelle party-musikk for massene.

På veien til suksess bør man sørge for å skape et godt miljø for å spinne disker. Altså plater som en DJ, enten det er på gutterommet eller i kjelleren. Men det er flere rom som trenger tepper. Det finner man ut herunder.

Studio Rave

I studio vil man skape en atmosfære. Foruten rotorfever LED lys og lava-lamper rundt om kring, så gir ryetepper god demping for lange sesjoner. Dette plasserer man foran miksebordet selvfølgelig. Studioet er her du skaper låtene, som du skal spille foran publikum.

Hule-rave

Har man tilgang til sin egen hule uten farlige avgasser, kan en rave for noen utvalgte venner være tingen. Gulvet er kaldt og rått, så det må belegges med myke tepper av alle slag. Servere soft drinker og snacks er alt du trenger for en lang natt med din elektroniske musikk.

Produksjon og viralisering

Men du vil nå lenger. Foran pc-skjermen sitter man lenge for å laste opp musikken, dele den og legge til bilder og innhold som leserne vil like. Et Wilton-teppe med sebra-mønster vil berolige deg og holde føttene varme. MIDI-programmet går for fullt og du kan følge med på sosiale medier om enda flere joiner akkurat deg.

Kontrakten

Plutselig ringer et ukjent nummer. Du har blitt kontaktet av en manager en som vil skrive kontrakt med deg. De har hørt musikken din og den slår an. De har troa på deg og de vil møte deg.

Du har innredet en foaje med sittegruppe, lavt bord og noen planter. Her kan du legge på noen runde tepper for å skape et dynamisk inntrykk. Bobler som skal sprekke, en verden som er klar for din dansbare musikk.

Når dere signerer kontrakten er det på et høyt rundbord med et av de mange runde teppene under.

Drømme og hvile

Selv superhelter trenger søvn og på soverommet har du plassert et enorm teppe under senga di. Det er mykt og passer sånn inn at du kan tusle barfot til dyna. Tepper gir en trygg og god følelse også. Det er det disse teppene kan bidra med.

Back To Top
Total