skip to Main Content
Maks  Velvære  Med  Elektronisk  Musikk!

Maks velvære med elektronisk musikk!

Det er ikke alltid at forskere konsentrerer seg om de viktige tingene i livet, og av og til virker det som om de forsker på ting som de som forstår seg på sakene anser som åpenbare. Her forleden kunne jeg lese at forskerne hadde kommet frem til at elektronisk musikk faktisk påvirket deg fysisk, og at det var faktisk noe i musikken som gjorde at de som hører på opplevde velvære. Dette er jo, om man kan si det mildt, ikke akkurat oppsiktsvekkende, da dramaturgien i elektronisk musikk er designet for å ta deg med på en tur, og du trenger absolutt ikke bruke narkotika for å oppleve den.

Lag riktig feststemning

Folk på konsert

Det er jo alltid en helhetsopplevelse når man er på en fest, uansett hvilken slags fest det er. Om man skal ha et burdsgsselskap eller et barneselskap er det jo for eksempel viktig med ballonger, som de har et digert utvalg i hos Partyking, hvor du også kan finne en rekke andre effekter som passer godt til mange forskjellige typer fester. Om du skal ha kostymeball eller halloweenfest er det jo snakk om en helt annen type innredning og pynt enn om du skal feire bryllupsdagen til foreldrene dine eller bursdagen til bestemor.

Forskning man kan være enig i

Men, nå har altså forskerene faktisk bevist det svart på hvitt at elektronisk musikk påvirker kroppen og opplevelsen av å være på fest. Det er jo sammen med andre mennesker at vi opplever denne lykkerusen, og når hundrevis, eller til og med tusenvis av mennesker danser til den samme rytmen, blir gjerne hjerteslagene våre synkronisert, og resten av verden har en tendens til å forsvinne, der vi danser i vår egen boble, lykkelige, sammen i opplevelsen.

Back To Top
Total