skip to Main Content
Klesstativ  For  De  Danseglade

Klesstativ for de danseglade

Liker du å ta den helt ut på en festival med Trance og Electronica musikk? Er du en raver, en DJ, en som elsker å lage egenprodusert musikk også? Tiden er hvert fall kommet dit at man ikke trenger å samles i huler gravd ut for tusenvis av år siden. Det bygger opp til fest, party og mange, mange festivaler i tiden som kommer. Noe vi elsker er dansen til de suggererende rytmene.

Liker du ikke å holde styr på klærne og bare kaster dem i store hauger på gulvet? Da kan de både bli ødelagt og skrukkete. Med et funksjonelt klesstativ for full oversikt, skal det mindre til før du bestemmer deg for en fest. Det gir deg også oversikt over antrekk som passer sammen og hva som ikke passer så godt.

Festivaler å ikke gå glipp av

Nå må vi komme i gang med festivalene igjen. Det har gått alt for lang tid siden sist vi kunne svinge oss i rytmene til Tiësto og Garrix, for ikke å snakke om CLMD og SkateBård. Det er så mye kul musikk der ute, som bare venter på å bli spilt for deg og dine venner.

Her er noen av festivalene med techno og klubbmusikk:

  • Sommerøya
  • Findings
  • Tomorrowland
  • Monument

Få orden på klærne dine

Har du en ting for jakker, kan de henge dem på klesstativet ved speilet. Der kan du posere i ulike antrekk for å sjekke hvordan du tar deg ut. Liker du å shuffle så må du kanskje ha noe lett og ledig, mens er du av dem som bare flyter med i Deep House så kan du ha noe mer classy. Du får fullstendig oversikt.

Og skulle alle klærne havne på gulvet, så er det fort gjort å rydde opp før foreldrene kommer på middagsbesøk. Klesstativ er en enkel løsning for å holde huset ryddig, samtidig som du finner jakkene dine i en fei.

Back To Top
Total