skip to Main Content
Populære  Synthesizer  Plug-in  For  EDM  Musikk

Populære synthesizer plug-in for EDM musikk

Det kan koste å gå til innkjøp av en synth om gangen, men så finnes det programvareutvidelser hvor du får flere «synth» i prisen. Synth plug-in er en tilleggsmodul som fungerer på programvarer som Logic Pro X, Cubase og flere. Her skal det ses nærmere på tre synthesizer programvarer for EDM. Har du et lite hjemmestudio kan du låne penger for å oppgradere hjemmestudioet med nye programvareutvidelser og mer. Det er viktig å ha riktig utstyr til den type musikken du planlegger å produsere, les derfor videre for nyttig info.

Sylenth1

Sylenth1 er kanskje den eldste på listen, men regnes som et av de beste. Programvareutvidelsen kom på markedet i 2007 og består av flere lydbibliotek. Denne er nok et must for EDM-produsentene på markedet, hvor flesteparten har programvaren installert på sin datamaskin. Kjente musikere som DJ Chris Emerson har Sylenth1 som en favoritt. Synthen byr på fantastisk lyd og varme til å toppe enhver EDM-låt.

Serum

Serum kom ut i 2014 og regnes som et av de nyeste EDM synthesizer som alle bare må ha. Bare på to-tre år har Serum steget til topps blant listen av de mest populære synthesizer. Den har hundrevis av lydbibliotek og over 420 innstillinger. Tenk mørk metallisk, dubstep og atmosfæriske landskaps bevegelser. Deadmau5 og Valentino Khan er blant lojale brukere av Serum. Har du planer om å produsere EDM, så er Serum et godt alternativ.

Spire

Sist på listen blant de mest populære synthesizere er Spire. Spire er et flott tillegg for du som produserer EDM-musikk. Den byr på det meste som er i Sylenth1 og Serum men på sin måte. Spire er kjent trance-musikk med dens nydelige frodighet, som derfor er et must for å lage lyse men høye toner. Videre så gir Spire liv til standard EDM soloer. Musikere som Morgan Page, Hardwell og Tempo Giusto bruker Spire i sin musikk.

Back To Top
Total