skip to Main Content
Hvilken  DJ  Ruler  Landet  Nå?

Hvilken DJ ruler landet nå?

Den elektroniske musikken flommer over av nye artister i et stadig økende tempo. Tilgangen og enkelheten i å skape sine egen elektroniske musikk har gjort at flere og flere skaper seg et navn både her til lands og ute i den store verden.

Det er vanskelig å si hvem som virkelig er på topp, da mange av de aller største beveger seg i et veldig kommersielt landskap, med samarbeid med store pop-ikon verden over. Både Kygo, Alan Walker og Matoma blir derfor ofte satt i en mer pop-stil sjanger enn de som fortsatt kjører en mer elektronisk stil. Ser man på Spellemannsprisen er det helt andre artister som utmerker seg.

De nominerte for årets elektronika musikk, var i år, +Plattform, Lindstrøm, Sassy 009 og Mental Overdrive. +Plattform gikk av med seieren i Spellemann, i sjangeren som kalles elektronika.

+Plattform består av Stian Balducci, som kommer fra Bergen. Her ble han tidlig inspirert av techno og club musikk, og startet tidlig med å snurre skiver. Han samarbeider med store navn innenfor sjangeren og konseptet Ploink, med base i den vestlandske hovedstaden. Så man bør få øynene opp for +Plattform.

Back To Top
Total