skip to Main Content
Hva  Er  Sensation?

Hva er Sensation?

Det som begynte som en festival i Amsterdam for over 18 år siden, er i dag en verdensomspennende turnerende festival og houseparty for elleville partyløver og feststemte ungdommer. Sensation skaper et nytt show hvert år for å sette sansene i fokus, noe som har satt Sensation på toppen av festivaler verden over. Selv på de mest vanvittige stadium og arenaer klarer Sensation å skape et fellesskap og atmosfære som bare forfører deltakerne. Det som er felles for deltakerne, er at alle skal være kledd i hvitt. Det skaper en euforisk stemning som bølger seg over folkemassen ettersom rytmene dundrer inn i øre-kanalene og fyller hjernen med fantasifulle uttrykk.

Hva er Sensation i dag

I dag arrangeres Sensation over hele verden, i åtte forskjellige byer på ulike kanter av verden. I år starter det hele med en festival i Sao Paulo i mars, og ender opp i Singapore 1.september. Da har den reist gjennom fire kontinenter og sju forskjellige land. På den måten brer den hvite massen seg utover landskapet og geografien som et teppe av danseglade mennesker som bare vil leve i harmoni med tonene og lydbølgene.

Hvordan delta på Sensation

For nordmenn er eventen i Braga den nærmeste anledningen til å få med seg Sensation i år. Den går av stabelen den 23 juni, og dersom man vil bestille billetter, kan man gå inn på siden: www.sensation.com. Her finner man en fin oversikt over arrangementene og datoene. Sensation la ut på denne turen i 2008, og allerede ti år etterpå har den hvite bølgen reist over hele verden. Den landet på Oslo Arena i april 2011, som eneste så langt på en evigvarende runde rundt jordkloden.

Hvorfor velge Sensation

Sensation er en live event hvor man virkelig kan føle fellesskap med likesinnede fra hele verden. Det er ingen grenser for hva man kan få til og oppnå som gruppe, når man danser seg gjennom natten med dunkende rytmer og dirrende basslinjer fra de råeste DJene. Sensation har også med et fantastisk lysshow og egne dansere som setter deltakerne i enda høyere ekstase. Er man av sorten som vil oppleve sinnssyk elektronika og danseglede med sine venner, da er Sensation noe for deg.

Selv etter nesten to tiår, er Sensation like levende som noen gang. Sensation har blitt en legende innenfor festivaler for elektronisk musikk, og alle som elsker elektronisk musikk, har enten selv deltatt eller tenk på å delta.

Back To Top
Total